Επικοινωνία:   τηλ: 210.555.1622   ·   fax: 210.555.1623

Προστατευτικά γωνιών

Λάστιχα προστασίας τοίχων για γκαράζ και χώρους στάθμευσης. Προστατεύουν τις πόρτες των αυτοκινήτων και τους τοίχους των κτιρίων που τοποθετούνται. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε στενά γκαράζ ή πολυσύχναστους χώρους parking σε εμπορικά κέντρα, cinema κλπ. Εάν συνδυαστούν με τις ελαστικές γωνίες προστασίας για κολώνες αποτελούν μία ολοκληρωμένη προστασία για το αυτοκίνητο και το κτίριο.

Προστατευτικά γωνιώνΓωνιές προστασίας KDH-128

Γωνιά προστασίας από ελαστικό στρογγυλεμένης ακμής πάχους 20mm KDH-128

Προστατευτικό γωνιών από ελαστικό στρογγυλεμένης ακμής με πάχος 20mm και ύψος 80cm. Διαθέτει ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες και είναι κατασκευασμένη από από ανακυκλωμένο συμπαγές λάστιχο. Μπορεί να δεχτεί μικροχτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου αλλά και τα διερχόμενα οχήματα από πιθανές ζημιές.

Τιμή προϊόντος Γωνιές προστασίας KDH-128
Τιμή λιανικής: € 17,90 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Γωνιές προστασίας KDH-129

Γωνιά προστασίας από ελαστικό πάχους 12mm KDH-129

Προστατευτικό γωνιών από ελαστικό με πάχος 12mm και ύψος 80cm. Διαθέτει ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες και είναι κατασκευασμένη από από ανακυκλωμένο συμπαγές λάστιχο. Μπορεί να δεχτεί μικροχτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου αλλά και τα διερχόμενα οχήματα από πιθανές ζημιές.

Τιμή προϊόντος Γωνιές προστασίας KDH-129
Τιμή λιανικής: € 12,20 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Γωνιές προστασίας KDH-131

Γωνιά προστασίας από ελαστικό πάχους 8mm KDH-131

Προστατευτικό γωνιών από ελαστικό με πάχος 8mm και ύψος 80cm. Διαθέτει ειδικές αντανακλαστικές μεμβράνες και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο συμπαγές λάστιχο. Μπορεί να δεχτεί μικροχτυπήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τα δομικά στοιχεία ενός κτιρίου αλλά και τα διερχόμενα οχήματα από πιθανές ζημιές.

Τιμή προϊόντος Γωνιές προστασίας KDH-131
Τιμή λιανικής: € 10,90 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Γωνιές προστασίας EVA-RED

Προστατευτικό για γωνίες από αφρώδες υλικό σε κόκκινο χρώμα EVA-RED

Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κόκκινο χρώμα. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους εργασίας προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πιθανές πτώσεις ή συγκρούσεις σε αιχμηρές γωνίες και δοκάρια ή παιδικούς σταθμούς για προστασία παιδιών.

Τιμή προϊόντος Γωνιές προστασίας EVA-RED
Τιμή λιανικής: € 9,90 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Γωνιές προστασίας EVA-YELLOW

Προστατευτικό για γωνίες από αφρώδες υλικό σε κίτρινο χρώμα EVA-YELLOW

Προστατευτικό γωνίας από μαλακό αφρώδες πλαστικό (EVA) σε κίτρινο χρώμα. Είναι κατάλληλο κυρίως για χώρους εργασίας προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πιθανές πτώσεις ή συγκρούσεις σε αιχμηρές γωνίες και δοκάρια ή παιδικούς σταθμούς για προστασία παιδιών.

Τιμή προϊόντος Γωνιές προστασίας EVA-YELLOW
Τιμή λιανικής: € 9,90 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /